Τα προβλήματα κατά την έκδοση των αδειών επισκευής σεισμόπληκτων κτιρίων, στη Βουλή και πάλι από τον Χάρη Μαμουλάκη

Αναφορά προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας της επιστολή του ΤΕΕ/ΤΑΚ

Τα προβλήματα κατά την έκδοση των αδειών επισκευής σεισμόπληκτων κτιρίων που παραμένουν, αναδεικνύει για μια ακόμη φορά ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας ως Αναφορά προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας της επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ/ΤΑΚ).

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του ΤΕΕ/ΤΑΚ, τα βασικότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί κατά την έκδοση αδειών επισκευής των σεισμόπληκτων κτηρίων από τον σεισμό που προκλήθηκε στο Αρκαλοχώρι στις 27/09/2021, είναι η δυσχερής αντιμετώπιση εκ μέρους της υπηρεσίας θεμάτων γραφειοκρατίας, τα τεράστια θέματα με τους φακέλους που έχουν χρεωθεί σε μηχανικούς από το κλιμάκιο της Αθήνας και τέλος η κακή οργάνωση σε θέματα προτεραιότητας και σπουδαιότητας φακέλων.

Προς τον κ. Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας 

Θέμα: «Προβλήματα κατά την έκδοση των αδειών επισκευής σεισμόπληκτων κτιρίων».


Ο Βουλευτής, ν. Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Μαμουλάκης Χαράλαμπος (Χάρης), καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αναφορά την επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ-ΤΑΚ) με την οποία τονίζουν τα βασικότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί κατά την έκδοση αδειών επισκευής των σεισμόπληκτων κτηρίων από τον σεισμό που προκλήθηκε στο Αρκαλοχώρι στις 27/09/2021. Εν συντομία αναφέρονται στην δυσχερή αντιμετώπιση εκ μέρους της υπηρεσίας θεμάτων γραφειοκρατίας, στα τεράστια προβλήματα με τους φακέλους που έχουν χρεωθεί σε μηχανικούς από το κλιμάκιο της Αθήνας και τέλος στην κακή οργάνωση σε θέματα προτεραιότητας και σπουδαιότητας φακέλων. 

Επισυνάπτεται η επιστολή

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις δικές σας ενέργειες.

Αθήνα, 19/ 7 /2024

Ο καταθέτων Βουλευτής

Μαμουλάκης Χάρης

προβλήματα κατα την έκδοση αδειων_page-0001.jpg
προβλήματα κατα την έκδοση αδειων_page-0002.jpg
προβλήματα κατα την έκδοση αδειων_page-0003.jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί